Suomalaispelaaja sekosi NHL:ssä kesken pelin – ruoski nyt itseään käytöksensä takia täysin: ”Typerää ja täysin tarpeetonta”

© Kuva: Getty Images

Columbus Blue Jacketsissa torjuva Joonas Korpisalo sekosi totaalisesti viikonloppuna, kun Philadelphia Flyers kurmotti joukkuetta luvuin 7-4. Ottelun päätöserä oli suomalaisvahdille sysimusta, sillä omiin meni kaikkiaan peräti viisi kutia. Näistä toki yksi syntyi tyhjään rysään.

Yhtä kaikki, Korpisalo hermostui totaalisesti viidennen takaiskun jälkeen. Pelaaja hakkasi mailaansa ja näytti muutenkin kiukun merkkejä. Nyt suomalainen pahoitteli tapausta mediajätti The Athleticille.

– Mailan paiskominen on typerää ja täysin tarpeetonta. Se näyttääkin typerältä! Joskus sattuu vain turhautumaan, mutta sitä ei pidä käsitellä näin, Korpisalo ruoski.

MM-kisoissa Suomea edustaneen vahdin oli tarkoitus tehdä selväksi se, ettei hänen reaktiossa ollut kyse esimerkiksi joukkuekavereiden lyttäämisestä.

– Pyysin anteeksi. Tuollainen käytös ei ole koskaan maalivahdilta oikein. Mailan paiskominen on typerintä, mitä maalivahti voi tehdä, Korpisalo pauhasi.

Rapakon taakse kaudeksi 2014-15 siirtyneen maalivahdin tämä kausi on ollut haastava kieltämättä muutenkin. Pikkumustat ovat tarttuneet yhdeksässä pelissä 89,6 prosentin varmuudella, päästettyjen maalien keskiarvo on kohtalainen 3,08.

Blue Jacketsin päävalmentaja John Tortorella oli ensiksi pelissä raivostuneen ja sitten itselleen raivonneen Korpisalon kanssa samoilla linjoilla. Moinen riehuminen on vain ja ainoastaan haitaksi joukkueelle.

– Tuollainen kehonkieli voi johtaa vain pahaan. Sellainen ei kuulu joukkueeseen. Korpi tiesi tämän jo ennen kuin kukaan jutteli hänelle. Hän hoiti tilanteen pelin jälkeen loistavasti.

Blue Jackets keikkuu itäisessä konferenssissa yhdeksäntenä.

LUE NHL:N TUOREIMMISTA MYÖS:
Mikko Rantasesta tipahti uusi päivitys! Colorado-valmentaja avaa synkkää loukkaantumistilannetta

Ei hyvä! Suomalainen Stanley Cup -voittaja täysin kuistilla, tilastot surkeaa luokkaa – ”Siel on peli menossa”

Taas mieletön temppu! NHL:n pistepörssin kärkipäässä jyräävä pelaaja pystyi 19 vuotta vanhaan temppuun

Ei ole totta! NHL:n superlupaus iski nöyryyttävän maalin ilmaveivillä – katso osuma