KHL-joukkue Jokerien maalivahti Antti Niemelle alkukausi on ollut sanalla sanoen onneton. Pelaaja on torjunut kahdeksassa ottelussa pikkumustien pysähtyessä vain 88,3 prosentin varmuudella. Päästettyjen maalien keskiarvo on karu 3,63.

NHL:stä KHL:ään tullut 36-vuotias konkari ei nauti asiantuntijoiden eikä kyllä tavallisten taatelintallaajioidenkaan suosiota.

– Isoin kysymys tämän kauden menestystä ajatellen on maalivahtipeli. Ovatko nämä maalivahdit tarpeeksi hyviä? Tämän päivän fiilis on, että ei, Jokerien ex-kippari Antti-Jussi Niemi totesi sivustollemme reilu viikko sitten.

– (Janis) Kalnins on ollut välillä hyvä, mutta liian ailahteleva. Tasaisuus puuttuu. (Antti) Niemi taas ei ole vakuuttanut vielä millään tavalla.

Rapaa sataa Stanley Cup -voittajan ja olympialaisten pronssimitalistin niskaan muualtakin. Näet muutamia eri reagointeja alta, tai vaihtoehtoisesti klikkaamalla tästä, tästä, tästä ja tästä.

Marko Salonen

@makesalonen1
On se viyyu et Konnaa ja tätä NIEMEÄ ei voi heittää pysyville poppareille!! #Jokerit

Kiekkomies

@Kiekkomies33
Antti Niemen pelaamisessa on yksi ongelma. Jokainen vähänkin paikalta näyttävä tilanne päättyy maaliin ja joukkue siksi ihan hädissään pelaa muuta kuin mitä osaa.

Se on yllättävän iso ongelma maalivahdille. Toki arkipäiväinen huonolle maalivahdille
#Jokerit #KHLfi

Tuomas Meling

@TuomasMeling
Ei tartu Niemellä, vaikka kuinka keskittyneeltä ja terävältä vaikuttaisi otteluun tullessa. #KHLfi

Kiekkomies

@Kiekkomies33
Niemi kamppailee tasapainon ja räjähtävyyden kanssa. ”Ylikeskittyneenä” yrittää reagoida joka kiekkoon, eikä luota yhtään tekniikkaan, koska ei voi (kts. ensimmäinen lause). Pää ei lue peliä kun sivuhuomio koko ajan fysiikassa.

Ei voi enempää peli rikki olla.
#Jokerit #KHLfi

Roope Vaarakallio

@Vaararoope
Antti hei siel on peli menossa, ei muutaku sinne tikkurilaa pelaamaa. #jokerit @jokerithc #KHLfi

– Siel on peli menossa, eräs kirjoitti.

Tiistaina Jokerit taipui Spartak Moskovalle 2-4. Niemi torjui Jokerien maalilla 29 kutia 32 vedosta.