Sopimuksen saanut NHL-legenda palaa tositoimiin – iskettiin heti huippuketjuun

© Kuva: Getty Images

NHL-sopimuksen San Jose Sharksin kanssa alkuviikosta allekirjoittanut hyökkääjälegenda Patrick Marleau pelaa kauden ensimmäisen ottelunsa perjantain vastaisena yönä Chicago Blackhawksia vastaan.

40-vuotias kanadalaisveteraani nousee heti ensimmäisessä ottelussaan Sharksin tulosyksikön laidalle Logan Couturen ja Timo Meierin rinnalle.

Joukkueen päävalmentaja Peter DeBoer oli ainakin ensimmäisten harjoitusten perusteella vakuuttunut varsinkin Marleaun luistelunopeudesta, joka on vuosirenkaista huolimatta valmentajan mukaan edelleen hyvällä tasolla.

– Hän luistelee yhä todella hyvin. Hän on iso mies, joka tietää kuinka tätä peliä pelataan. Minulla ei ole epäilystäkään siitä, etteikö hän pystyisi auttamaan meitä jäällä ja sen ulkopuolella. Hän on tyylikäs kaveri. Hän on ollut aiemminkin johtaja täällä, sekä kapteeni tässä sarjassa, DeBoer muistutti NHL:n verkkosivuilla.

Marleaun kokemus on taatusti tarpeen Sharksin surkean kurssin muuttamisessa. Joukkue on aloittanut NHL:n runkosarjan neljällä tappiolla.

LUE MYÖS: Siirtopommi! Julius Honka palaa NHL:stä Liigaan – ”Tavoite saada mies ripeästi takaisin sinne, minne kuuluukin”


Järjetön diili: Teemu Pukki tekee ottelun 1. maalin – saat 50€ ilmaisvedon

  1. Avaa pelitili Casino Winnerille alapuolen napista.
  2. Talleta  ja lyö vähintään 1€ veto, että Pukki tekee ottelun 1. maalin tiistaina Armeniaa vastaan.
  3. Jos Pukki tekee ottelun 1. maalin, saat 50€ ilmaisvedon.