© Kuva: Ilari Isotalo

SaPKo – KOOVEE: Sarjakärki kyläilee Savonlinnassa

Mestis
SaPKo – KOOVEE
Perjantai 18.10. klo 18:30

Vaihtelun vuoksi otan perjantaina yhden noston myös Mestiksestä. Tällä hetkellä näyttää, että Mestiksestä on muodostumassa kilpailullisesti mielenkiintoinen. Nousumahdollisuutta ei tietenkään millään joukkueella ole, sillä suomalaisessa jääkiekossa ei pidetä siitä, että joku joukkue voisi pelaamalla vaihtaa sarjatasoaan. Sarja on joka tapauksessa tasaisen oloinen ja mestariehdokkaita on useita.

SaPKo kuului sarjan ennakkospekulaatioissa suosikkien joukkoon. Joukkueen peli ei ole aivan vielä täysin uomissaan. Kärkiketjut ovat suoriutuneet aivan tyydyttävästi, mutta joukkueessa on myös alisuorittajia. Lisäksi puolustukselle sattuu hasardeja, jotka ovat tehneet maalissa Oskari Salmisen elämän välillä kohtuuttoman vaikeaksi, vaikka mies on sinällään hyvin pelannutkin. Kokonaisuudesta on jäänyt vielä puolivillainen kuva, vaikka ajan oloon uskon joukkueen parantavankin.

KOOVEE on ollut alkukauden komeetta ja joukkue komeilee sarjakärjessä, vaikka tamperelaiset hölmöilivätkin sunnuntaina pisteitä RoKille. KOOVEEn rosteri on hyvä, sillä liigasta on tullut apuja mukavasti. Tosin omakin runko on oleellisesti viime kautta parempi. Maalissa Eetu Mäkiniemi on onnistunut sangen hyvin ja jatkanee ykköstorjujana. Tällä menolla Miikka Kuuselan suojatit tulevat pysymään sarjan kärkijoukossa koko kauden.

Lyö vetoa ottelusta:

Lähden siitä, että ottelusta on odotettavissa sangen tasainen. Vetomielessä kiinnostaa aamun tarjouksilla KooVeen menestys. Joukkue on varmasti sisuuntunut RoKi-ottelun loppuhetkistä ja tulee lujaa päälle. Vetosuositus on KooVee voittaa ottelun (60 min) kertoimella 2,65.

Nordicbet tarjoaa peräti 170€ arvoisen tervetulopaketin. Alkuun saat 100 euroa bonusta. Sen jälkeen vielä 50% tervetulobonuksen ja kaupan päälle 20 euron ilmaisvedon.

Lunasta Nordicbetin tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa ja lisäedut myöhemmin.