Rasmus Ristolainen on pyörinyt jo pidemmän aikaa siirtohuhuissa. Muun muassa kiekkoraamattuna tunnettu The Hockey News arvioi, että Ristolainen tulee vaihtamaan NHL-seuraa ennen joulua.

Siirtohuhut lähtivät käyntiin, kun Ristolainen kertoi haastattelussa olevansa kyllästynyt Buffalon häviämiseen. Nyt, kun kausi on startannut kahdeksalla voitolla, on kelkka kääntynyt. Sen sijaan lähtijäksi joutuukin joukkuekaveri.

– Kun Buffalo on lähellä palkkakattoa ja Ristolainen vaikuttaa todella tyytyväiseltä, keskustelu on kääntynyt Marco Scandellaan. Hän pelaa sopimuksensa viimeistä kautta ja pelaa 17:51 illassa. Vuosipalkka on 4 miljoonaa, kirjoittaa NHL-toimittaja Elliotte Friedman.

Scandella on jämähtänyt Buffalossa kolmospakkipariin. Aiemmalla urallaan 29-vuotias pakki on pelannut Minnesota Wildissa. Parhaalla kaudellaan hän on merkkauttanut 11 maalia ja 23 tehopistettä.

Ristolainen puolestaan ei ole vielä tällä kaudella avannut maalitiliään. Hän on merkkauttanut kymmeneen otteluun viisi maalisyöttöä. Tehotilasto on nollassa.