Nopeampi paluu NHL-jäille kuin arvattiinkaan? Avs-leiristä mielenkiintoisia kommentteja Rantasen poissaolon pituudesta: ”Mikko on luonnonoikku”

© Kuva: Getty Images

Mikko Rantasen paha loukkaantuminen on harvoja harmituksen aiheita liekehtivässä Colorado Avalanchessa. Joukkue on divisioonansa selvä kärki, ja pisteittä se on jäänyt yhden ainoan kerran.

Mutta kuten selvää on, ei Rantasen paikkaaminen ole helppoa. Nousiaislainen takoi pelaamassaan yhdeksässä ottelussa tehot 5+7=12 (+1) ollen joukkueensa tehokkain täysin samat pisteet latoneen Nathan MacKinnonin kanssa.

Colorado-leirissä uskotaan – tai toivotaan, kuinka vaan – siihen, että Rantanen pääsee peleille ennakoitua nopeammin.

– En usko, että hän on poissa neljästä kuuteen viikkoa. Toivomme, että hän on mukana paljon tätä nopeammin, päävalmentaja Jared Bednar sanoi Denver Postille.

– Mikko on luonnonoikku. Olen varma, että hän palaa nopeammin kuin uskommekaan. Nyt muiden on oltava parempia, minun myös, MacKinnon heitti.

Kuten Rantasen ja ketjukaveri MacKinnon pinnat todistavat, on kyseessä eittämättä yksi NHL:n pelottavimmista hyökkäysduoista.

– Silloin sattuu, kun joukkue menettää yhden liigan parhaista pelaajista. Toivottavasti pystymme selviämään tästä härdellistä hänen paluuseen asti, luotsi myönsi kiertelemättä.

Rantasta ei ole todellakaan helppoa korvata. Nyt Avs-leirissä tulee miettiä sitä, että kuka kumma hänet korvaisi.

– En ole vielä päättänyt sitä. Me puntaroimme muutaman eri pelurin kesken. Rantasen pelipaikalla saatetaan nähdä liikehdintää nähdäksemme, kenestä pidämme eniten.

LUE MYÖS:
Kaapo Kakko täysin varjojen mailla: Sätti itsensä poikkeuksellisen suorasanaisesti, luotsi yritti lohduttaa

Joko näillä näytöillä aukeaa lopullinen paikka NHL:stä? Liigassa aikoinaan ristiriitaisia tunteita herättänyt pelaaja takoo ällistyttävää jälkeä