© Kuva: Getty Images

New Jersey – NY Rangers: Hughes ja Kakko kohtaavat

NHL
New Jersey – NY Rangers
Perjantai 18.10. klo 02:00

Perjantain vastaisena yönä viime kesän ykkös- ja kakkosvaraus Jack Hughes ja Kaapo Kakko kohtaavat toisensa tositoimissa, kun New York Rangers tekee pikkureissun New Jerseyn vieraaksi. Kakko on jo ehtinyt avata maalitilinsä, kun taas Hughes tuskailee kuuden ottelun jälkeen edelleen kiikaritehoilla. Tässä ottelussa nuorukaisten tämänhetkisen tason mittaus on mielenkiintoista nähtävää.

New Jerseyn alkukausi ei yleensäkään ole ollut mikään helppo. Joukkue on edelleen ilman voittoja ja kahdella pisteellään se pitää divisioonansa perää. Erityisesti John Hynesin suojattien alakerta on ollut tähän asti katastrofaalisen hauras. Yli neljän päästetyn maalin keskiarvolla harvoin pelataan voittavaa jääkiekkoa. Hughes pääsee yrittämään kuparisen rikkomista tässä ottelussa ykkösketjussa.

Rangersin alkukausi on siitä kummallinen, että se on pelannut vasta kolme peliä. Pelituntuman puuttuminen voikin olla joukkueen akilleen kantapää tässä matsissa. Ensimmäisissä otteluissa Mika Zibanejadin johtama ykkösvitja on ollut loistavassa iskussa, mutta tulosta odotettaisiin myös muilta ketjuilta. Kakko avasi lauantaina maalitilinsä Edmontonia vastaan ja tähän otteluun taitava suomalainen saa ketjun sentteriksi Brett Howdenin.

Lyö vetoa ottelusta:

New Jersey ei ole tähän asti vakuuttanut alkuunkaan ja kyseenalaistan sen suosikkiaseman ottelussa. Niinpä vetosuositukseni on New York Rangers voittaa (sisältää mahdollisen jatkoajan ja rangaistuslaukaukset) kertoimella 1,98.

Nordicbet tarjoaa peräti 170€ arvoisen tervetulopaketin. Alkuun saat 100 euroa bonusta. Sen jälkeen vielä 50% tervetulobonuksen ja kaupan päälle 20 euron ilmaisvedon.

Lunasta Nordicbetin tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa ja lisäedut myöhemmin.