Ässien kotiotteluihin voi jatkossa lainata kausikortteja kirjastosta.

Liigajoukkue tiedottaa nettisivullaan uudesta yhteistyöstään Porin kaupungin kanssa, jossa neljää istumakausikorttia voi lainata Porin pääkirjastosta.

– Pori on tapahtumakaupunki ja täällä on ohjelmaa ympäri vuoden. Ässien pelit saavat liikkeelle useita tuhansia katsojia 30 kertaa talvessa. Elämykset ovat yksi osa Porin kaupungin strategiaa ja urheilutapahtumat tuottavat elämyksiä kaupunkilaisille sekä vahvistavat yhteisöllisyyttä asukkaiden kesken, Porin kaupungin liikunta- ja nuorisoyksikön päällikkö Petteri Lahti toteaa tiedotteessa ja jatkaa:

– Toivottavasti lainattavien kausikorttien myötä urheilutapahtumiin päätyy myös sellaisia porilaisia, jotka eivät sinne muuten tulisi lähteneeksi.

Ässien toimitusjohtaja Mikael Lehtisen mukaan yhteydenotto tuli kaupungilta, mutta joukkueella oli myös itsellään jo samanlaisia ajatuksia vireillä.

– Jääkiekko on koko kaupungin yhteinen juttu ja onkin hienoa, jos saamme uutta yleisöä peleihin ja porilaisia liikkeelle tämän kautta, Lehtinen toteaa.

Neljää kausikorttia voi lainata kirjastosta niin, että yhdellä kirjastokortilla saa lainaan yhden kausikortin. Laina-aika on viikon eikä uusintaa tai varausta voi tehdä.

Kausikortit ovat lainattavissa kirjastolta koko runkosarjan ajan eli maaliskuuhun 2020 asti.

Porilaisjoukkue seuraa ideassaan Mikkelin Jukureita, joka kertoi vastaavasta ideasta pari viikkoa sitten.

LUE MYÖS: Upea kädenojennus: Liiga-joukkueen kausikortteja lainattavissa kirjastosta – ”Haluamme, että ihan jokaisella olisi mahdollisuus olla mukana”