Heti lähellä nollapeliä! Kultaleijona Veini Vehviläiseltä upea AHL-debyytti – tie auki myös kirkkaampiin valoihin?

© Kuva: Getty Images

Kevään MM-kisoissa Leijonien kultajoukkueeseen kuulunut Veini Vehviläinen on avannut uransa Pohjois-Amerikassa upealla tavalla.

22-vuotias veskari torjui AHL-seura Cleveland Monstersin maalilla komeat 30 laukausta, kun joukkue kaatoi Laval Rocketin vieraskaukalossa maalein 4-1.

Vehviläisen nollapelikään ei jäänyt kauaksi, sillä sen pilasi Lavalin Alex Belzile vasta kolmannen erän puolivälissä.

Monsters on NHL-seura Columbus Blue Jacketsin farmijoukkue ja Vehviläinen kärkkyy tiukasti paikkaa myös kirkkaammissa valoissa, sillä ohiolaisseuran maalivahtiosasto on pienimuotoisessa myllerryksessä pitkäaikaisen ykkösveskari Sergei Bobrovskin siirryttyä kesällä Florida Panthersiin.

Tällä hetkellä ”sinitakkien” maalivahtitandemin muodostavat melko kokematon kaksikko Joonas Korpisalo ja Elvis Merzlikins.

Korpisalo on pelannut urallaan 91 NHL-ottelua ja Merzlins vasta debytoi taalaliigassa sunnuntain vastaisena yönä Suomen aikaa torjuen ottelussa Pittsburgh Penguinsia vastaan 33 laukausta 40:stä Blue Jacketsin kärsiessä murskatappion 2-7.

Otos on tässä vaiheessa sesonkia toki vielä erittäin pieni, mutta tällä hetkellä Vehviläisen mahdollisuudet päästä näyttämään osaamistaan myös NHL:n puolella vaikuttaisivat olevan vähintäänkin kohtuulliset.


EM-FUTIS: 5€ Ilmaisveto

1. Siirry Betsafelle tästä
2. Klikkaa ”Lunasta”
3. Saat ilmaisen 5€ vedon mihin tahansa EM-matsiin

Huom! Ilmaisveto on voimassa uusille ja vanhoille asiakkaille