© Kuva: Getty Images

Dallas – Ottawa: Kääntyykö kurssi?

NHL
Dallas – Ottawa
Tiistai 22.10. klo 03:30

Tiistain vastaiselta yöltä otetaan yksi NHL-nosto, jossa omissa divisioonissaan häntäpäässä majailevat Dallas ja Ottawa taistelevat kipeästi tarvitsemistaan pisteistä. Ottawalta ei tältä kaudelta odotettukaan suuria mainetekoja, mutta Dallasin konttaaminen alkukaudesta on ollut hieman yllättävää. Vaan kääntyykö kurssi ensi yönä?

Dallas palaa kotiin vieraskiertueensa jälkeen. Lauantaiyönä texasilaiset ottivat vieraskiertueensa ainoan voiton Philadelphiasta, vaikka vastustaja vei ottelussa laukaukset peräti 39-16. Voittoon tarvittiin siis Ben Bishopin hirmupeli maalissa. Roope Hintz on äitynyt alkukaudesta hirmuiskuun: miehellä on kymmenestä ottelusta tehot 6+1. Hintz onkin Dallasin harvoja onnistujia tähän asti.

Ottawalla on edelleen jälleenrakennus kesken, eikä nuorelta joukkueelta odotettu ihmeitä. Totuuden nimissä ihmeitä ei olla myöskään saatu. Viime ottelussa kanadalaiset eivät saaneet Arizonan hyökkäyksiä kuriin, eikä maalissa Craig Andersonilla ollut aivan paras päivänsä. Ottawan katse on selkeästi tulevaisuudessa, mutta tämän kauden joukkue pyrkii taistelemaan, miten parhaiten pystyy.

Lyö vetoa ottelusta:

Viime ottelun voitosta huolimatta Dallasin meininki ei vielä täysin vakuuta, eikä sen pelaaminen suurena suosikkina maistu ollenkaan. Olen taipuvainen lähtemään tässä ottelussa kevyesti Ottawan kelkkaan. Vetosuositus on Tuplamahdollisuus X2 kertoimella 2,19. Veto on siis kotona jos Ottawa saa ottelusta pisteitä.

tarjoaa peräti 170€ arvoisen tervetulopaketin. Alkuun saat 100 euroa bonusta. Sen jälkeen vielä 50% tervetulobonuksen ja kaupan päälle 20 euron ilmaisvedon.

Lunasta in tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa ja lisäedut myöhemmin.