© Kuva: Juha Tamminen

Ässät – SaiPa: Jatketaan Sputnikkeja vastaan pelaamista

Liiga
Ässät – SaiPa
Lauantai 12.10. klo 17:00

Lauantain liiganosto jatkaa tältä viikolta tuttua linjaa. Ässät isännöi SaiPaa ja länsirannikolla loppuviikkoa viettävät Sputnikit pääsevät vihjenostoni kohteeksi. Ässillä oli eilen kova iiltapuhde Tapparan vieraana ja on mielenkiintoista nähdä, miten sarjakärjen ryöstämisen jälkeen intensiteetti riittää kotona sarjajumboa vastaan.

Ässien pakka oli Tapparaa vastaan todella tiukka. Valitettavasti ottelun lopussa Sami Aittokallio loukkaantui, mutta onneksi Ässillä on heittää kehiin myös laadukas Daniil Tarasov. Ässien viisikkopuolustus on ollut monelle joukkueelle tällä kaudella myrkkyä, mutta tehottomuus joukkuetta vaivaa yhä: vain kammottavasta maalikuivuudesta kärsivä HIFK on tehnyt vähemmän maaleja kuin patapakka.

SaiPa syttyi torstaina taistelemaan Lukkoa vastaan siinä vaiheessa, kun ottelu oli jo ohi. Torstain ennakossa soimasin Sputnikkeja pelisysteemin sekavuudesta ja ensimmäisessä erässä se realisoitui löysän puolustamisen keralla: Lukko teki kentällä aivan mitä halusi ja meni ottelussa menojaan. Tero Lehterältä tuntuisi olevan punainen lanka kadoksissa, eikä joukkueen kapea laatu auta asiaa yhtään. Jos lääkkeitä ei löydy, kaudesta tulee Lappeenrannassa todella pitkä.

Lyö vetoa ottelusta:

En näe tässä tilanteessa muuta vaihtoehtoa, kuin jatkaa SaiPaa vastaan pelaamista. Ässät on hieman ongelmallinen vetokohde tehottomuutensa vuoksi, mutta kyllä kerroin tässä tapauksessa kattaa riskin. Vetosuositus on Ässät voittaa ottelun (60 min) kertoimella 1,99.

Nordicbet tarjoaa peräti 170€ arvoisen tervetulopaketin. Alkuun saat 100 euroa bonusta. Sen jälkeen vielä 50% tervetulobonuksen ja kaupan päälle 20 euron ilmaisvedon.

Lunasta Nordicbetin tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa ja lisäedut myöhemmin.