KHL - Jokerit: Ottelut, tulokset, tilastot

Ak Bars Kazan – Jokerit: Voittoputkelle stoppi?

KHL
Ak Bars Kazan – Jokerit
Torstai 17.10. klo 19:00

Jokerit käväisee kotiotteluidensa välissä pelaamassa torstaina vierasottelun Ak Bars Kazania vastaan. Jokerit on tuloksellisesti noususuunnassa, mutta kertovatko pelkät numerot oleellisesta tasonnostosta? Ak Bars Kazania veikkailtiin ennen kauden alkua mestarisuosikkien erääksi vahvimmista haastajista ja alkukausi on osoittanut, että odotuksille todellakin on katetta.

Ak Bars Kazan näyttää tällä hetkellä todella vahvalta nipulta. Kazanilaiset ovat voittaneet kauden 16 pelistä 13 ja joukkue viilettää itäisen konferenssin kärjessä. Viime viikolla Dmitri Kvartalnovin suojattien voittoputki katkesi Moskovan TsSka:n kynsissä, mutta sen jälkeen Ak Bars palasi voittojen tielle kukistamalla Avtomobilistin ottelussa, jonka voittolukemat olisivat voineet olla paljon selkeämmätkin kuin toteutuneet 3-1.

Jokerien tulee pystyä vastaamaan kazanilaisten fyysiseen vahvuuteen ja tämä mittari on varmasti kovempi kuin mikään Jokerien viime kierrosten vastuksista. Lauri Marjamäen suojatit ovat ottaneet varmasti itseluottamusta kasvattavia voittoja viime otteluissa, mutta isossa kuvassa joukkue ei edelleenkään näytä sellaiselta, joka haastaisi vakavissaan sarjan isot pyssyt. Jokerit jää Ak Barsille toiseksi oikeastaan kaikilla osa-alueilla. Lisäksi Nicklas Jensenin poissaolon merkitystä ei voi kylliksi korostaa.

Lyö vetoa ottelusta:

Kuten ylläolevasta voi arvellakin, olen tässä ottelussa isäntien kyydissä. En odota Jokereilta torstaina ihmetekoja, vaan vetosuositukseni on Ak Bars Kazan voittaa ottelun (60 min) kertoimella 1,63. Rohkeammat vedonlyöjät voivat yrittää vielä tasoitusvetoa, jossa riskit ja kerroin nousevat.

Nordicbet tarjoaa peräti 170€ arvoisen tervetulopaketin. Alkuun saat 100 euroa bonusta. Sen jälkeen vielä 50% tervetulobonuksen ja kaupan päälle 20 euron ilmaisvedon.

Lunasta Nordicbetin tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa ja lisäedut myöhemmin.