Kuluvalla Liiga-kaudella vaistoinkäymisestä toiseen kulkeneella TPS:llä on vaihteeksi mahdollisuus päästä otsikoihin myös positiivisemmissa merkeissä.

Tulevana lauantaina pelattava TPS-Ilves-ottelu on historian toinen Suomessa järjestettävä Pride-ottelu. Ensimmäisen vastaavan ottelun turkulaisseura järjesti jo vuosi sitten.

– HC TPS on Suomen mustavalkoisin joukkue Liigassa, mutta vastaavasti me haluamme kantaa mukanamme Liigan värikkäimpiä arvoja. TPS:lle yhdenvertaisuus edustaa yhtä arvopohjamme kivijaloista, toteaa HC TPS:n liiketoimintajohtaja Heidi Aho seuran nettisivulla julkaistussa tiedotteessa.

Aihe on tällä hetkellä erittäin ajankohtainen entisen Liiga-pelaaja Janne Puhakan kerrottua sunnuntaina Helsingin Sanomille ensimmäisenä suomalaisena miesjääkiekkoilijana avoimesti homoseksuaalisuudestaan. (lue uutinen täältä)

Myös tulevan ottelun toinen osapuoli Ilves korosti maanantaina omaa tukeaan tapahtumalle.

– Jääkiekkoon ei kuulu minkäänlainen syrjintä ja poissulkeminen, vaan niin pelaamisen kuin seuraamisen tulee olla avointa kaikille. Yhdessä TPS:n kanssa kannamme ylpeinä sateenkaari-värejä osana peliasuamme 2.11. pelattavassa Pride-ottelussa, toteaa Ilves Twitter-julkaisussaan.

LUE MYÖS: Rohkea teko on huomattu: Ex-liigakiekkoilija Janne Puhakka kertoi Helsingin Sanomille homoudestaan – saa valtavasti tukea

HC TPS

@HCTPS
Tasa-arvo, suvaitsevaisuus, yhdenvertaisuus ja ihmisarvo.

Me uskomme.

Historian toinen Pride-ottelu pelataan 2. marraskuuta Turussa.

👉 hc.tps.fi/uutiset/ajanko…

#HCTPS #Turku #Liiga #Yhteiskunta

Tampereen Ilves

@ilveshockey
Jääkiekkoon ei kuulu minkäänlainen syrjintä ja poissulkeminen, vaan niin pelaamisen kuin seuraamisen tulee olla avointa kaikille. Yhdessä @HCTPS:n kanssa kannamme ylpeinä 🌈-värejä osana peliasuamme 2.11. pelattavassa Pride-ottelussa.

Lue: bit.ly/2BLPSnS

#Ilves #Liiga