Yli 500 liigaottelun konkari Mestis-joukkueen harjoituksissa – sopimus tulossa? ”Tuli yllättäen, joten pelaajabudjettimme on suurilta osin jo käytetty”

© Kuva: Juha Tamminen
NHL:ssä huippumatsi Colorado - Vegas! Ota tipsi talteen ja käytä tarjous hyväksesi!

Iisalmelainen Mestis-joukkue IPK tiedotti verkkosivuillaan, että viime kauden KalPan paidassa päättänyt 38-vuotias liigakonkari Ilkka Pikkarainen (joulukuun 2017 arkistokuvassa) on liittynyt joukkueen harjoitusvahvuuteen. Juniorina IPK:ta edustaneen kovaotteisen hyökkääjän mahdollisen pelaamisen eteen tehdään kovasti töitä.

GM Jarmo Ylisipolan mukaan sekä seuran että pelaajan halut ovat kohtaamassa. Sopimusasiat on tarkoitus saada maaliin mahdollisimman nopeasti, jotta Pikkarainen pääsisi IPK:n sotisovassa kehiin pian.

– Mahdollisuus miehen kotiuttamiseen tuli hieman yllättäen, joten pelaajabudjettimme on suurilta osin jo käytetty. Samanlaisia mahdollisuuksia ei kuitenkaan kovin usein tule vastaan, joten teemme kaikkemme, että saamme ”Pikun” matkaan.

Iisalmelaisluotsi Niko Härkönenkin on innoissaan.

– Pikkarainen on mahtava esimerkki meidän pelaajillemme ammattimaisuudesta ja tuo varmasti hyvää pöhinää joukkueeseen. Kun tällainen tilaisuus siunaantui, ei kauaa tarvinnut miettiä, että tartummeko siihen.

Sonkajärveltä lähtöisin oleva hyökkääjä on pelannut esimerkiksi Liigassa 566 runkosarjan peliä tehoin 131+145=276. Pudotuspelejä vyölle on kertynyt 56 kappaletta tehoin 5+10=15.

Lisäksi Pikkarainen on pelannut muun muassa NHL:ssä New Jersey Devilsin paidassa sekä AHL:ssä, SHL:ssä ja KHL:ssä.


Barcelona voittaa Napolin – nappaa JÄTTIKERROIN 50.00!

1. Avaa pelitili Betssonille.
2. Talleta 10-100€ – saat talletuksesi tuplana.
3. Saat nyt jättikertoimen 50.00 Barcelonan voitolle Napolista.

NHL:ssä huippumatsi Colorado - Vegas! Ota tipsi talteen ja käytä tarjous hyväksesi!