Suoraa puhetta! Liigaan palannut maalitykki kehuu Lukon nykyistä seurajohtoa – ”Touhu on tullut rehelliseksi”

© Kuva: www.hcdinamo.by
Mestiksessä eloonjäämiskamppailu Kiekko-Vantaa - Peliitat! Ota vetotipsi talteen ja käytä tarjous hyväksesi!

Lukko hankki viime keväänä tulevalle kaudelle runsaasti maalintekovoimaa, kun raumalaisseuran oma kasvatti Eero Elo palasi joukkueeseen yli kuuden vuoden tauon jälkeen. Parhaalla Liiga-kaudellaan – 2014-15 Ässissä – Elo on takonut peräti 26 osumaa.

29-vuotias hyökkääjä on pelannut viimeiset kolme kautta Sveitsin pääsarja NLA:ssa Langnaun joukkueessa, eikä välttämättä ollut edes palaamassa takaisin Liigaan.

– Miten sen nyt oikeaoppisesti sanoisi. Tähän kohtaan tuntui oikealta ratkaisulta, että ei lähde johonkin uuteen paikkaan etsimään uusia kuvioita, Elo toteaa Liigan virallisella nettisivulla.

Ratkaisevaa oli myös Lukon urheilutoimenjohtaja Kalle Sahlstedtin oikea-aikainen puhelu.

– Kalle soitti ja pohdimme perheen kanssa kuvioita. Tämä vain tuntui oikealta. Joskus, tiedätkö, se tunne vain tulee, että tämä on nyt paras vaihtoehto. Ei sitä aina rahassakaan osaa mitata, Elo painottaa.

Kolmen kauden aikana lähes 50 maalia pyssyttänyt Elo hehkuttaa Sveitsissä viettämäänsä aikaa vuolaasti.

– Se maa ja kulttuuri ovat viimeisen päälle hienoja. Viihdyimme perheen kanssa siellä hienosti. Vapaapäivinäkin sai ajan helposti kulumaan, Elo toteaa ja jatkaa:

– Sveitsin sarja on mielestäni jopa aliarvostettu. Se ehkä vähän hämää, kun sveitsiläiset pelaajat eivät lähde maasta mihinkään hyvien oltavien ja tilipussin vuoksi. He ovat todella hyviä pelaajia, minkä ihmiset ovat varmasti huomanneet esimerkiksi MM-kisoissa.

Lukkoon tulon tärkeänä taustapiruna ollut Sahlstedt saa Elolta ylistystä.

– Kallen aikana koko Lukon touhu on tullut rehelliseksi. Jokainen on samanarvoinen. Nimi selässä on aika pieni juttu joukkueessa. Yritämme mennä nimenomaan joukkueen etujen mukaan. Samaan aikaan kuitenkin pyritään mahdollisimman paljon kehittämään yksittäisiä pelaajia joukkueen sisällä, jotta nämä pääsisivät omalla urallaan eteenpäin, Elo kuvailee ja mainitsee erään esimerkin muutoksesta:

– Joukkue on ainakin aika paljon nuorempi. Tuntui, että ennen pelaajia oli vähän vain kerätty ympäri Suomen. Nyt siinä on ollut järki mukana.


Nappaa 20€ riskitön veto!

  1. Avaa pelitili Nordicbetille alapuolen napista.
  2. Talleta vähintään 20 euroa.
  3. Talletuksen jälkeen saat heti 20€ riskittömän vedon.

Mestiksessä eloonjäämiskamppailu Kiekko-Vantaa - Peliitat! Ota vetotipsi talteen ja käytä tarjous hyväksesi!