Sidney Crosby myöntää – Phil Kesselin kauppaaminen kirpaisee Pittsburgh Penguinsia!

© Kuva: Getty Images
Toronto ja Columbus ratkaisevat ottelusarjansa! Ota tipsi talteen ja käytä tarjous hyväksesi!

Pittsburgh Penguinsin kapteeni ja suurin megatähti Sidney Crosby myöntää seurassa neljän kauden aikana kaksi Stanley Cupia voittaneen laitahyökkääjä Phil Kesselin kesäisen siirron Arizona Coyotesiin kirpaisevan joukkuetta alkavalla kaudella.

Mediassa paljon lokaa niskaansa saanut, joskin kovia tehoja kaudesta toiseen iskenyt 31-vuotias Kessel pyöri siirtohuhuissa lähes vuoden päivät ennen kuin mies kaupattiin lopulta Arizonaan vaihdossa Alex Galchenyukiin.

– En ole todennäköisesti koskaan pelannut kenenkään hänen kaltaisensa pelaajan kanssa. Hänen lähellään on hauska olla, eikä hänen menettämisensä ollut helppoa. Hän oli iso osa joukkuettamme kahden Stanley Cup -voiton aikana, Crosby kertoo Sportsnetin haastattelussa.

– Toisaalta kun häviät, sillä on aina seurauksensa ja tämä on osa lajia. Hän on loistopersoona. He tulevat rakastamaan häntä Arizonassa.

Toimittajien kysyessä lisää Kesselin omalaatuisuudesta, Crosby hymyili:

– Hänellä ei ole mitään suodatinta sanomisissaan. Hän sanoo, mitä ajattelee ja arvostamme sitä. Hän on uniikki persoona omalla tavallaan, sekä samalla loistava pelaaja, Crosby kehuu entistä joukkuetoveriaan.

Omassa kesäharjoittelussaan Crosby keskittyi ennen kaikkea yhteen seikkaan.

– Yritin säilyttää nopeuteni. Liiga muuttuu koko ajan nopeammaksi, joten iän karttuessa saat tehdä entistä enemmän töitä pysyäksesi nuorempien vauhdissa, Crosby avasi omaa kesäänsä.

Toronto ja Columbus ratkaisevat ottelusarjansa! Ota tipsi talteen ja käytä tarjous hyväksesi!