NHL-legenda Patrick Marleau löytämässä vihdoin ottajan? Sisäpiirilähde: ”Kaksi seuraa kiinnostuneita”

© Kuva: Getty Images

Upean NHL-uran San Jose Sharksin ja sittemmin Toronto Maple Leafsin riveissä tehnyt Patrick Marleau ei toiveistaan huolimatta saanut Sharksilta sopimustarjousta kahden Maple Leafsissä vietetyn kauden jälkeen.

Vuonna 1997 alkaneella NHL-urallaan 1657 runkosarjaottelua pelannut 39-vuotias konkarihyökkääjä herättää Sharksilta saamistaan pakeista huolimatta edelleen kiinnostusta NHL:ssä. Ainakin Edmonton Oilersin on jo aiemmin kerrottu olevan kiinnostunut vain 16 maalia ja 21 maalisyöttöä viimeisellä Leafs-kaudellaan tehtailleen kanukin palveluksista.

Nyt apajille saattaa kuitenkin olla ilmaantumassa toinenkin seura. NHL-sisäpiiritoimittaja Darren Dreger kertoi TSN 1050 -ohjelmassa Anaheim Ducksin iskeneen silmänsä konkariin. Eri asia tosin on se, kiinnostaako edelleen Stanley Cupin voittoa uransa kruunuksi janoavaa legendaa siirtyminen NHL:n alkavan kauden surkeimpiin joukkueisiin ennakoidun Ducksin riveihin.

Edmonton ja Anaheim lienevät joka tapauksessa Marleaun potentiaalisimmat seuravaihtoehdot, sikäli kun Sharksin seurahistorian suurimpiin legendoihin lukeutuva hyökkääjä päättää jatkaa uraansa.

LUE MYÖS: Winnipeg-tähdeltä kuitti Patrik Laineelle? ”Haluat pelata niiden kanssa, joiden kanssa sinulla on kemiaa”

LUE MYÖS: NHL-supertähden yllä kovat odotukset – viime kausi paha pettymys – ”Alkaako ikä painaa?”

LUE MYÖS: Jarmo Kekäläisen Columbus solmi rahakkaan jatkosopimukseen nuoren tähtensä kanssa!