NHL-kärkivaraus saapui harjoitusleirille surkeassa kunnossa – valmentaja rankaisi nöyryyttävällä tavalla

© Kuva: Getty Images

Vancouver Canucksin hyökkääjän Jake Virtasen kausi ei totisesti ole lähtenyt parhaalla tavalla liikkeelle.

Canucksin päävalmentaja Travis Greenin paljasti Sportsnetin haastattelussa, että Virtanen ei ollut ”täyttänyt tavoitteita” kesän aikana, joten hänet oli tästä syystä tiputettu perjantain jääharjoituksissa kolmanteen, eli viimeiseen harjoitusryhmään.

Kolmas ryhmä oli täynnä AHL-tason pelaajia, junioripelaajia sekä testisopimuksella tulleita pelaajia. Sanomattakin selvää, että viidennen NHL-kautensa aloittavan Virtasen ei tulisi kuulua tähän ryhmään.

– Olemme pitäneet monta keskustelua Jaken kanssa viime vuosina. On olemassa tiettyjä odotuksia, joihin hän halusi päästä, ja olemme molemmat samaa mieltä siitä, että niiden tiettyjen odotusten tulisi täyttyä. Jos hän ei pääse niihin tavoitteisiin, niin hän ei välttämättä ole ensimmäisessä tai toisessa ryhmässä harjoitusleirin ensimmäisenä päivänä. En aio ottaa tähän enempää kantaa, Green kertoi Sportsnetille.

Virtanen on Canucksin kesän 2014 ensimmäisen kierroksen kuudes varaus. Kanadalaissuomalainen pelasi viime kaudella NHL:ssä 70 ottelua tehopistein 15+10=25.


400% bonus vedonlyöntiin: Talleta 10€ ja saat 50€ pelirahaa!

  1. Avaa pelitili Betsafelle alapuolen napista.
  2. Talleta 10€.
  3. Talletuksen jälkeen saat 50€ pelirahaa.