Los Angeles Kings vahvisti puolustustaan – kokenut NHL-jyrä seuraan vuoden sopimuksella!

© Kuva: Getty Images
Tiistaina Valko-Venäjällä kolmas finaali - Lyö vetoa ja kuittaa talletusbonus!

NHL:n alkavan kauden heikompien seurojen joukkoon ennakoitu Los Angeles Kings on solminut vuoden ja 1,5 miljoonan dollarin arvoisen sopimuksen puolustaja Ben Huttonin kanssa.

26-vuotias kanadalainen on kiekkoillut neljän viime kauden ajan Vancouver Canucksin takalinjoilla. Urallaan 276 NHL-ottelua Canucksin alakerrassa luutinut Hutton iski viime kauden 69 ottelussaan tehot 5+15=20.

Kings hankki Huttonin korvaamaan selkävaivaista Derek Forbortia, joka on näillä näkymin sivussa kaukaloista ainakin runkosarjan alun. Hutton luuti Canucksin puolustuksessa viime kaudella keskimäärin yli 22 minuuttia ottelua kohti. Kanadalaisseura ei kuitenkaan uusinut miehen sopimusta kauden päätteeksi.

Tiistaina Valko-Venäjällä kolmas finaali - Lyö vetoa ja kuittaa talletusbonus!