© Kuva: Ilari Isotalo

Jokerit – AK Bars Kazan: Kovat kotiottelut jatkuvat

KHL
Jokerit – AK Bars Kazan
Torstai 05.09. klo 19:00

Jokerit jatkaa KHL-kautensa alkua kotipelien sarjalla. Torstaina vastaan saapuu Tatarstanin suurseura AK Bars Kazan. Molemmat joukkueet avasivat kautensa tappiolla, joten torstaina vastakkain on kaksi nälkäistä ryhmää. Avausvastus Avangard Omskin tapaan AK Bars Kazan on laadukas nippu ja edessä on toinen tiukka ottelu.

Jokereiden avausottelu Avangard Omskia vastaan oli vaikea. Joukkue pääsi kyllä ajoittain maalintekotonteille, mutta itse maalinteko tuotti äärimmäistä tuskaa. Viisikkopeli oli vielä hakusessa, eikä Lauri Marjamäki voi olla tyytyväinen erikoistilannepeliinkään. Maalissa Antti Niemellä oli hankalaa, kun heti ensimmäinen maalia kohti tullut laukaus meni sisään. Tiukasti puolustavaa Avangardia vastaan meno oli tuskaista ja kentällä näkyi, että vieraat olivat saaneet aloittaa kautensa ennen Jokereita. Tuloksena oli 1-3 tappio.

AK Bars Kazan ei elä aivan huippusesonkia, mutta hyvä porukka se joka tapauksessa suurilla resursseillaan on. Joukkueen peräsimeen astui viime kauden jälkeen Dmitri Kvartalnov. Kauden avausottelussa hallitseva mestari Moskovan TsSKA voitti tatarstanilaiset 3-2, mutta Kazania ei voi moittia tappiosta huolimatta. Kaikki TsSKA:n osumat tulivat ylivoimalla, joten tasakentällisin Kvartalnovin nippua ei ole helppo avata.

Lyö vetoa otteluun:

Jokereiden kokoonpano ei ole tässä vaiheessa täysin optimi loukkaantumisten vuoksi. Joukkue tulee parantamaan varmasti, sillä se on pohjimmiltaan laadukas nippu. Kazania vastaan on sangen vaikea nimetä ottelun suosikkia, joten saatavilla olevilla kertoimilla veto menee vieraille: vetosuositus on AK Bars Kazan voittaa ottelun (jatkoaika ja voittolaukauskilpailu mukaan lukien) kertoimella 2,05.

Nordicbet tarjoaa peräti 170€ arvoisen tervetulopaketin. Alkuun saat 100 euroa bonusta. Sen jälkeen vielä 50% tervetulobonuksen ja kaupan päälle 20 euron ilmaisvedon.

Lunasta Nordicbetin tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa ja lisäedut myöhemmin.