Boston Bruinsin seurapomo vahvistaa: siirtohuhuissa pyörinyt tähtihyökkääjä ei myyntiuhan alla!

© Kuva: Getty Images
Toronto ja Columbus ratkaisevat ottelusarjansa! Ota tipsi talteen ja käytä tarjous hyväksesi!

Boston Bruins kamppailee NHL-kauden alla pahojen palkkakatto-ongelmien kanssa.

Seuralla on yhä kiinnitettävänään kaksi rajoittamatonta vapaata puolustajanimeä, Brandon Carlo sekä Charlie McAvoy. Kun vielä konkaripuolustaja Zdeno Charan pelikunto runkosarjan alkupuolella on hämärän peitossa, on seuran pakko saada nuoret tähtensä sopimuksen alle ennen kauden alkua.

Kenties helpoin realistinen tapa vapauttaa tilaa palkkakattoon olisi kaupata kakkossentteri David Krejci toisaalle ennen runkosarjan käynnistymistä. 33-vuotiaan, 7,25 miljoonan dollarin kausipalkkaa nauttivan sentterin taso on viime vuosina ollut hienoisessa laskussa, joskaan mitat täyttävää korvaajaa kakkossentterin paikalle ei vielä tulevalle kaudelle omasta kokoonpanosta löydy.

Myös seuran presidentti Cam Neelyn tuoreet kommentit puhuvat vahvasti viime kaudella 70 tehopistettä iskeneen Krejcin puolesta.

– Mielestäni David pelasi fantastisen kauden. Hän on pelaaja, joka nostaa tasoaan pudotuspeleissä. Meillä on tarjontaa keskushyökkääjän paikalle, mutta silti hyppy kakkossentteriksi NHL:ssä… he eivät ole vielä valmiita siihen. Ja David täyttää tuon roolin melko hyvin, Neely kommentoi NBC Sportsille.

Bruinsilla on palkkakatossaan 7,2 miljoonaa dollaria vapaata tilaa McAvoyn sekä Carlon jatkosopimuksia varten.

Toronto ja Columbus ratkaisevat ottelusarjansa! Ota tipsi talteen ja käytä tarjous hyväksesi!