Vainoharhaisuutta, nepotismia… NHL-pomolla takana katastrofivuosi

© Kuva: Getty Images
Patrik Laine ja kumppanit Flyersin vieraana! Lyö vetoa ja kuittaa talletusbonus!

Minnesota Wildilla on takanaan raskas kausi. Seuran useita tähtipelaajia kaupattiin alihintaan ja kulisseissa käytiin isoja riitoja. Lopputulos oli, että kaaoksen professori, GM Paul Fenton sai potkut vain 14 kuukauden jälkeen.

Minnesotaa seurannut toimittaja Michael Russo kasasi yhteen kattavaan artikkeliin keskeisimmät Fentonin virheet. Yhtenä isoimmista voi pitää Fentonin taistelua tietovuotoja vastaan. NHL:ssä siirtohuhut ovat arkipäivää, mutta erinäiset tietovuodot saivat GM:n vainoharhaiseksi. Tämä johti henkilökunnan uhkailuun ja täten huonoihin väleihin.

Heikosti valmistellut pelaajakaupat olivat toinen järkyttävä yksityiskohta. Carolina Hurricanes oli skoutannut Nino Niederreiterin kymmeneen kertaan ennen kauppojen tekemistä. Minnesota ei puolestaan ollut skoutannut Victor Raskia ollenkaan, vaan suostui seurahistorian surkeimpaan kauppaan miltei sokkona.

Fenton myös halusi nostaa omat luottomiehensä tärkeisiin rooleihin seuran sisällä. Tässä ei ole mitään väärää, mutta samalla hän savusti ulos kovan luokan ammattilaisia. Viimeinen silaus oli oman pojan palkkaaminen amatööriskouttauksen johtoon, kun arvostettu Brent Flahr jätti seuran miltei 10 vuoden työurakan jälkeen.


Nappaa 20€ riskitön veto!

  1. Avaa pelitili Nordicbetille alapuolen napista.
  2. Talleta vähintään 20 euroa.
  3. Talletuksen jälkeen saat heti 20€ riskittömän vedon.

Patrik Laine ja kumppanit Flyersin vieraana! Lyö vetoa ja kuittaa talletusbonus!