TOP 5: NHL:n viisi parasta ykkösketjua rankattiin – katso lista!

© Kuva: Getty Images

Uuden NHL-kauden alla erilaiset ranking-listaukset ovat taas isossa roolissa eri medioissa.

The Score -sivusto rankkasi mielestään NHL:n tämän hetken viisi parasta ykkösketjua. Suomalaisittain lista näyttää varsin imartelevalta, sillä Mikko Rantasen tähdittämä  Colorado Avalanchen tehonyrkki valittiin lehden listauksessa koko NHL:n parhaaksi ykkösketjuksi.

Sivusto otti huomioon ainoastaan viime kaudella vähintään 400 minuuttia yhdessä viidellä viittä vastaan pelanneet hyökkäystriot, sekä vertaili näiden luomia maalipaikkoja, corsi-tilastoja, maalisuhdetta sekä maaliodottamaa.

5. Marchessault-Karlsson-Smith, Vegas

4. Gaudreau-Monahan-Lindholm

3. Hyman-Tavares-Marner

2. Marchand-Bergeron-Pastrnak

1. Landeskog-MacKinnon-Rantanen

Colorado-kentällisen valinnan perusteeksi sivusto katsoi sen, että trio on kantanut joukkuettaan täysin suvereenisti jo kahden kauden ajan. Ketjun suurin supertähti Nathan MacKinnon pelaa Hart Trophy -tasolla, kun taas Rantanen ja Gabriel Landeskog mättävät laidoilla hurjia tehopistemääriä.

Jokainen kolmikosta pystyy sekä viimeistelemään että rakentamaan peliä, mikä tekee triosta lähes mahdottoman pysäytettävän.

LUE MYÖS: Sisäpiirilähteeltä tyly väite: Edmonton-pelaajat eivät halunneet pelata Puljujärven kentällisessä!


PÄIVÄN VIHJE: HIFK – JUKURIT

Onko Jukureille tiedossa lisää HIFK-painajaisia?