NHL-sisäpiirintoimittajalta maukas paljastus: nämä kaksi seuraa ovat lähellä Jesse Puljujärven nappaamista

Jesse Puljujärven sopimus Liigaan lisäsi Pohjois-Amerikassa vettä huhumyllyyn, kun suomalaislupaus todisti epäilijöillekin, ettei aio enää missään tapauksessa pelata Edmonton Oilersissa.

NHL:n sisäpiiriin kuuluva toimittaja Elliotte Friedman paljasti NHL Networkin lähetyksessä, mitkä seurat ovat pääasiassa Puljujärven perässä.

– Edmonton haluaa lupauksen ja varausvuoron. Kaksi joukkuetta, joiden kanssa he ovat keskustelleet ovat Tampa Bay ja Carolina. Carolina on valmis antamaan yhden lupauksistaan, mutta ei ole niin kiinnostunut antamaan varausvuoroa. Tampa Bay on flirttaillut edes takaisin ja he tietävät, mitä Tampa-lupauksia voisivat saada, Friedman kertoi.

Friedman kertoi myös, että kanadalaiset NHL-seurat ovat olleet niin ikään Puljujärven perässä. Silti hän pitää Carolinaa ja Tampa Bayta todennäköisimpinä vaihtoehtoina.

Tampa Bay Lightningin hyökkäyskalusto oli viime kaudella NHL:n tulivoimaisin. Joukkueesta löytyy maalintekovoimaa useista ketjuista, joten Puljujärvi pääsisi seurassa pelaamaan todellisten NHL-tähtien kanssa. Carolina Hurricanesilla puolestaan on takanaan hyvä historia nuorten pelaajien tuomisesta NHL:ään onnistuneesti.