Näitkö? Ruotsalaiset jäivät jalkoihin – varaamattomalta suomalaislupaukselta silmiä hivelevät kynäilyt

© Kuva: Getty Images
Änärissä Anaheim - Buffalo! Ota vetotipsi talteen ja käytä tarjous hyväksesi!

Pelicansin nuori suurlupaus Aleks Haatanen, 18, antoi huimia näytteitä osaamisestaan alle 20-vuotiaiden maajoukkueturnauksessa Yhdysvaltain Plymouthissa. Näet ohesta, kuinka hyökkääjä veivasi ruotsalaisia nippuun yksi toisen perään.

Haatasella ei ole NHL-varausta, Lahteen hän siirtyi viime kaudeksi. Suurin osa kaudesta meni Pelicansin A-juniorijoukkueessa, jossa hän takoi 38 runkosarjan pelissä tehot 14+30=44. Kymmenessä pudotuspeliottelussa syntyi pisteet 3+5=8.

Ottelu, jossa Haatanen väläytteli käsiään, päättyi Ruotsin murskaavaan 6-3-voittoon. Pelicans-lupaus jäi pisteittä.

Änärissä Anaheim - Buffalo! Ota vetotipsi talteen ja käytä tarjous hyväksesi!