Liigajoukkue tiedotti kippareista – konkari jo kymmenettä vuotta putkeen kapteenistoon: ”Herättää minussa suurta ylpeyttä”

© Kuva: Juha Tamminen

Lukko tiedotti keskiviikkona mm. Twitter-tilillään, että Tapio Laakso, 34, toimii joukkueen kipparina alkavalla sesongilla. Toista kauttaan raumalaisjoukkuetta edustava hyökkääjä toimi viime kaudella joukkueen apukapteenina.

Laakso on kokenut johtaja. Hän toimii Liigassa kipparina tai varakapteenina jo kymmenettä kautta putkeen. Ennen raumalaisjoukkuetta Laakso kuului Ilveksen, TPS:n ja KalPan kapteenistoihin.

– On hieno kunniatehtävä olla juuri näiden jätkien ja tämän perinteikkään seuran kapteeni. Se herättää minussa suurta ylpeyttä. Kirjain rinnassa ei kuitenkaan muuta minua ihmisenä eikä pelaajana millään tavalla, Laakso selvitti Ravintola Kapteeninhuoneen nettisivujen blogissa.

Raumalaisjoukkueessa A-kirjaimia varakapteenien merkiksi kantavat Toni Koivisto ja Justin Danforth. Laakso tiesi kertoa, mitä kapteenius vaatii.

– Tärkeintä on olla oma itsensä, sillä kaikki teeskentely paljastuu aina

– Olen sosiaalinen ja paljon äänessä, mutta teot ovat niitä asioita, jotka merkitsevät kaikkein eniten. Jos puhut toista ja teet toista, lähtee kaikelta pohja. Kapteeniston tärkein tehtävä on tehdä omat hommansa niin hyvin, että pystyy näyttämään muille esimerkkiä siitä, miten asiat kuuluu hoitaa kentällä ja sen ulkopuolella.


MAKU VOITTOON | NAPPAA JÄTTIKERROIN 30.00

1. Avaa pelitili Betsafelle ja talleta.
2. Lyö vähintään 1€ veto Makwanin voitosta.
3. Jos Maku voittaa, saat 30€ bonusrahaa vetovoittosi lisäksi!