Torstaina siirtolistalle Calgary Flamesin toimesta asetettu puolustaja Michael Stone ei herättänyt kiinnostusta muiden NHL-seurojen joukossa, minkä vuoksi Flames ostaa ulos viimeisen vuoden miehen 3-vuotisesta, kokonaisarvoltaan 10,5 miljoonan dollarin suuruisesta sopimuksesta.

Stonen sopimuksen ulosostaminen vaikuttaa Flamesin palkkakattoon 1,16 miljoonan dollarin verran kahden seuraavan kauden ajan.

Viime kaudella veritulpasta kärsinyt 29-vuotias Stone pelasi koko kauden aikana Flamesin paidassa vain 14 ottelua. Isokokoinen kanukki ei vastannut muutenkaan 3,5 miljoonan dollarin vuosipalkkansa edellyttämiin odotuksiin, minkä lisäksi tulevalla kaudella mies olisi vajonnut Flames-pakistossa entistä alemmas Juuso Välimäen ja Rasmus Anderssonin taakse.

Yhtenä syynä Stonen sopimuksen ulos ostamiselle oli lisäksi Flamesin tarve kiinnittää sopimuksiin kaksi nuorta RFA-hyökkääjäänsä. Sekä Matthew Tkachuk että Andrew Mangiapane ovat yhä ilman jatkosopimusta.