Jymypaukku lähellä? Sveitsiläisseuralta vahvistus: Mitch Marner liittymässä joukkueeseen!

© Kuva: Getty Images

NHL:n rajoitetuista vapaista agenteista kenties kaikkein nimekkäin, Toronto Maple Leafsin viime kauden paras pistemies Mitch Marner on laittamassa seuransa kovan paikan eteen jatkosopimusneuvottelujen junnatessa paikallaan.

Marnerin leiri kertoi eilen viime kaudella 94 tehopinnaa runkosarjassa mättäneen kanadalaislaitahyökkääjän hakevan pelipaikkaa Sveitsin liigan Zürichista, mikäli sopimusneuvottelut NHL:n suuntaan eivät ota tuulta purjeisiinsa.

ZSC Lions julkaisi tiistaina tiedotteen, jossa se vahvisti Marnerin leirin ottaneen yhteyttä seuraan. Lions ilmoitti Marnerin liittyvän mahdollisesti sveitsiläisseuran harjoitusvahvuuteen jo lähiaikoina.

Kyse ei siis välttämättä ole pelkästä bluffista – 22-vuotias supertähti haluaa pelata kauden alkaessa. Tapahtuuko se sitten NHL:ssä vai Euroopassa, selvinnee pikapuolin.

Huomionarvoista tilanteessa on se, että Marnerin pelikaveri, niin ikään Maple Leafsin suurimpiin megatähtiin lukeutuva Auston Matthews pelasi alaikäisenä kauden ajan Lionsin riveissä ennen NHL-varaustilaisuutta, jossa mies napattiin koko draftin ykkösenä vuonna 2016. Matthews iski tuolloin Lionsille 36 pelissä kovat tehot 24+22=46.


Katso MM-kiekon kaikki pelit ilmaiseksi!

  • Leijonien ottelut tarjolla kansainvälisen jääkiekkoliiton ilmaisella livestriimillä.
  • Viralliset maksuttomat livelähetykset myös kaikista muista otteluista finaali mukaan lukien.
  • Vaikka reissun päältä kännykällä tai tabletilla, ilman maksukanavan tilaamista.