Ex-pelaaja julkaisi paljon puhuvan kuvan: NHL-seura saamassa kaksi seuralegendaansa takaisin alkavaksi kaudeksi?

© Kuva: Getty Images

San Jose Sharksin kaksi suurinta seuralegendaa, Joe Thornton ja Patrick Marleau ovat yhä ilman sopimusta tulevaksi kaudeksi.

40-vuotias Thornton on pohdiskellut kaikessa rauhassa uransa jatkoa, minkä lisäksi myös Marleau on tällä hetkellä vapaana Toronto Maple Leafsin kaupattua konkarin ensin Carolina Hurricanesiin, joka puolestaan osti miehen 6,25 miljoonan dollarin sopimuksen ulos.

Nyt kaksikon paluu alkaa näyttää todennäköiseltä, sillä seuralegendat nähtiin maanantaina harjoittelemassa yhdessä Sharksin harjoitustiloissa.

Mikäli kaksikko palaa ”kotiseuraansa” ensi kaudeksi, on miesten annettava Sharksille melkoinen kotiseutualennus sopimusten mahdollistamiseksi. Sharksilla on palkkakatossaan vain 4,68 miljoonaa dollaria vapaata tilaa, joten seuralegendojen olisi palatessaan tyydyttävä reilun parin miljoonan taalan kausitienesteihin.

Kotiseutualennus tuskin muodostuu kaksikon kohdalla ongelmaksi, sillä molemmat legendat pelaavat liigassa enää vain ja ainoastaan voittaakseen näiltä puuttuvan himoitun Stanley Cupin. Thornton pelasi viime kaudella Sharks-paidassa 73 runkosarjaottelua, joissa konkari nakutti komeat 51 tehopinnaa. Marleau puolestaan iski Maple Leafsille 82 runkosarjaottelussa 37 tehopistettä.

LUE MYÖS: Sopimukseton NHL-tähti saamassa poskettoman offer sheetin – takaisi 13 miljoonan taalan kausitulot!

LUE MYÖS: Kaapo Kakko myöntää MTV Urheilulle NHL-palkan käyneen mielessä: ”Vähän enemmän tulee kuin Liigassa”