Hyökkääjä Sami Sandellin epäonni loukkaantumisten kanssa jatkui tasan vuosi sitten, kun hänen kautensa päättyi jo ennen varsinaisen sarjan alkamista.

Kokenut keskushyökkääjä oli pelannut edelliskaudella vahvasti Liigassa ja noussut myös Leijonien mukaan, joka poiki sopimukseen HC Davosin kanssa. Lopulta Sandell ei pelannut kuitenkaan yhtäkään sarjaottelua sveitsiläisten riveissä, sillä hän loukkaantui harjoitusottelussa ja joutui polvileikkaukseen. Vuotta myöhemmin hän yhä pahasti toipilas.

− En tiedä, voiko sitä jääharjoitteluksikaan kutsua. Olen käynyt vain kokeilemassa, vieläkö pysyn jäällä pystyssä. Vielä en voi oikein kunnolla luistellakaan. Toistaiseksi en ole saanut mitään arviota kuntoutumisesta. Aika näyttää, Sandell kommentoi Jatkoajalle.

Samalla entinen Ilves-hyökkääjä kertoi, että hän tähtää yhä ammattilaiskentille. Hokkareita mies ei halua vielä laittaa naulaan.

− Päätin, että haluan pelata vielä. Teen kaikkeni sen eteen, että pystyisin vielä pelaamaan, Sandell sanoi.