Edmonton-pomo vahvistaa: Jesse Puljujärven jatko seurassa ratkeamassa piakkoin!

© Kuva: Getty Images

Edmonton Oilersin Jesse Puljujärven jatko kanadalaisseurassa on yhä hämärän peitossa.

Hyökkääjä rikkoi itse mediahiljaisuuden Kaleva-lehdelle antamassaan haastattelussa perjantaina, jolloin mies vahvisti odottavansa ratkaisun syntymistä kotonaan Suomessa.

Nyt asiaan otti kantaa myös miehen pomo, Oilersin GM Ken Holland.

– Hän on turhautunut siihen kaikkeen, mitä Edmontonissa on tapahtunut. Selkeästi tässä asiassa on kolme puolta: Voinko puhua hänet palaamaan? Haluaako hän pelata Euroopassa? Vai pitäisikö minun myydä hänet? Minun on selvitettävä tämä tilanne elokuun loppuun mennessä. En halua sulkea itseäni mihinkään tilanteeseen, mutta minun selvitettävä, mikä olisi paras ratkaisu, Holland naulaa NHL:n verkkosivujen haastattelussa.

Rooliinsa pettynyt Puljujärvi jätti jo alkukesästä Oilersille siirtopyynnön. Suomalainen on tällä hetkellä ilman sopimusta, joskin Oilers omistaa edelleen rajoitetun vapaan agentin statuksella operoivan hyökkääjän NHL-oikeudet.