Connor McDavid murskakritiikin kohteena – Edmontonin ongelmat suurempia kuin luullaankaan?

© Kuva: Getty Images
TÄNÄÄN: Näe NHL pelit livenä!

NHL on taas käynnissä ja jäljellä ovat enää ratkaisupelit! Viaplay näyttää kaikki loppukauden ottelut suorina lähetyksinä! Tilaa nyt ilman sitoutumispakkoa.
NAPPAA TARJOUS

Edmonton Oilersin kultapoika Connor McDavid on johdattanut joukkueensa  pudotuspeleihin vain kerran neljä vuotta kestäneellä NHL-urallaan.

Tähän saakka sukupolvensa kultapoika ja NHL:n keulakuva on kuitenkin saanut taituroida pisteitä rauhassa median hyökkäyksiltä. Nyt kanadalainen saa kuitenkin osakseen todella kovaa ryöpytystä The Globe and Mail -lehdessä julkaistussa kolumnissa.

Toimittaja Cathal Kelly haukkuu kirjoituksessaan Oilers-kipparin kirjaimellisesti maanrakoon. Toimittaja kyseenalaistaa McDavidin motivaation sekä todellisen halun voittaa – ainakaan Oilers-paidassa.

– Kun sinulta kysytään, uskotko pudotuspelipaikkaan alkavalla kaudella, on olemassa vain yksi vastaus: ”kyllä”. McDavidin vastaus? ”On vielä todella aikaista. Emme ole edes tavanneet joukkueen kanssa”. Voit olla häviäjä maaliskuussa, muttet ennen kuin ensimmäistäkään peliä on ehditty pelata. Vastaus kuulosti olevan ennemminkin olevan ”en usko”, toimittaja tylyttää.

McDavid osallistui maanantaina Torontossa järjestettävään mediatilaisuuteen. Supertähden koko olemus oli toimittajan mukaan kyllästyneen oloinen.

– McDavid ei näyttänyt iloiselta. Hänen perusolemuksensa näytti siltä, kuin hän olisi jonkinlaisessa lepotilassa. Tässä vaiheessa kautta ilmassa pitäisi olla jonkinlaista hermostuneisuutta, kuin syksyisin kouluun palatessa. Sama kaveri joka sanoi joskus, että hänen harrastuksensa jääkiekon ulkopuolella on ajatella jääkiekkoa, näyttää samalta kuin olisi palaamassa töihin kaivokselle, toimittaja lataa.

– McDavid ei näytä, kuulosta tai vaikuta kaverilta, joka nauttisi työstään. Päinvastoin.

Toimittaja muistutti artikkelissaan myös McDaviin usein verrattavan toisen supertähden Sidney Crosbyn pelanneen samassa vaiheessa uraansa jo kahdesti Stanley Cupin finaaleissa, joista toisessa voittavana osapuolena. Kelly patistaakin kolumnissaan McDavidia kertomaan julkisesti, mikäli miehen usko Oilersiin on mennyt ja tämä haluaa siirron toisaalle.

Onko kyseessä pelkkä toimittajan ylireagointi? Ehkä. Muussa tapauksessa asiat Edmontonissa saattavat olla vielä pahemmalla tolalla kuin on luultu.

LUE MYÖS: Vahvistus tuli! Jesse Puljujärven tulevan kauden joukkue vihdoin selvillä!

LUE MYÖS: Jesse Puljujärvi debytoi Kärpissä jo tällä viikolla – näin seurapomo kommentoi kohupelaajan hankintaa!

TÄNÄÄN: Näe NHL pelit livenä!

NHL on taas käynnissä ja jäljellä ovat enää ratkaisupelit! Viaplay näyttää kaikki loppukauden ottelut suorina lähetyksinä! Tilaa nyt ilman sitoutumispakkoa.
NAPPAA TARJOUS