Jesse Puljujärven paluu Liigaan ja Oulun Kärppiin on varmistunut!

Kärpät ilmoitti tiistaina solmineensa yksivuotisen sopimuksen koko kesän ajan siirtospekulaatioissa pyörineen 21-vuotiaan laitahyökkääjän kanssa.

Sopimukseen on kuitenkin kirjattuna optio, jonka mukaan viimeiset kolme kautta Edmonton Oilersia edustaneella hyökkääjällä on 1. joulukuuta asti mahdollisuus siirtyä NHL:ään. Käytännössä skenaario toteutuu vain, mikäli Oilers kauppaa Puljujärven pelaajaoikeudet toiseen NHL-seuraan, joka puolestaan solmii miehen kanssa pelaajasopimuksen.

– Kroppa tuntuu hyvältä ja terveenä ollaan. Mukava tulla takaisin Ouluun ja Kärppiin ja päästä auttamaan joukkuetta, Puljujärvi kommentoi Kärppien kotisivuilla.

Kärppien urheilutoimenjohtaja Harri Aho on luonnollisesti mielissään NHL-statuksella liikkeellä olleen pelaajan kiinnittämisestä.

– Upea juttu, että Jesse päätti tehdä meidän kanssamme koko kauden kattavan sopimuksen. Jesse on Kärppien oma kasvatti, jonka fysiikka, taidot ja lahjakkuus riittävät varmasti NHL:ään. Haluamme olla mukana auttamassa ja tukemassa Jesseä kohti sitä tavoitetta, Aho kommentoi Kärppien tiedotteessa.

LISÄÄ AIHEESTA: Jesse Puljujärvi debytoi Kärpissä jo tällä viikolla – näin seurapomo kommentoi kohupelaajan hankintaa!

Oulun Kärpät

@OulunKarpatFi
Kärpät on solminut yksivuotisen sopimuksen hyökkääjä Jesse Puljujärven kanssa! 🔥🔥🔥

TIEDOTE: bit.ly/33WJAPj

#Kärpät #Liiga #CHL