Jesse Puljujärvi debytoi Kärpissä jo tällä viikolla – näin seurapomo kommentoi kohupelaajan hankintaa!

© Kuva: Getty Images

Kärppien kanssa vuoden sopimuksen solminut Jesse Puljujärvi hyppää oululaisten kokoonpanoon jo perjantai-iltana Raksilassa pelattavassa CHL-avauksessa ranskalaista Grenoblea vastaan.

Kärppien urheilutoimenjohtaja Harri Aho vahvistaa SuomiKiekko-sivustolle Puljujärven debytoivan joukkueessa, jos ja kun miehen lupa-asiat hoituvat kuntoon ennen sitä.

– Puljujärvi pelaa todennäköisesti Michal Kristoffin kentällisessä, jonka mukana on harjoitellut tähänkin asti. Varmistus asialle saadaan perjantaina, Aho avasi kesän kohutuimman suomalaispelaajan pelipaikkaa oululaisten kokoonpanossa.

Huolimatta sopimukseen kirjatusta NHL-optiosta seurapomo uskoo Puljujärven pelaavan seurassa kevääseen asti.

– Sitä on turha spekuloida. Lähtökohtaisesti odotamme sitä. Teimme hänen kanssaan vuoden sopimuksen.

Huolimatta alle odotusten menneestä ensimmäisestä NHL-stintinstä Aho näkee Puljujärven ottaneen Pohjois-Amerikan vuosinaan isoja kehitysaskeleita henkisen puolen lisäksi myös pelaajana.

– Kokonaisvaltaisena pelaajana hän on mennyt eteenpäin. Fyysisyys on parantunut Pohjois-Amerikan vuosina. Totta kai kehitysaskeleita on vielä otettavana, mutta kokonaisuudessaan hän on mennyt eteenpäin näiden vuosien aikana. Kysymys on edelleen vasta 21-vuotiaasta pelaajasta, jonka tärkein tavoite on nyt saada onnistumisia sekä itseluottamuksensa takaisin, Aho muistuttaa.

Markus Nuutinen


400% bonus vedonlyöntiin: Talleta 10€ ja saat 50€ pelirahaa!

  1. Avaa pelitili Betsafelle alapuolen napista.
  2. Talleta 10€.
  3. Talletuksen jälkeen saat 50€ pelirahaa.