Yli 650 NHL-ottelua urallaan tahkonnut voimahyökkääjä yrittää paluuta taalajäille – solmi testisopimuksen!

© Kuva: Getty Images

NHL:n pudotuspelien ulkopuolelle päättyneellä kaudella jäänyt Philadelphia Flyers on solminut try-out-sopimuksen 652 NHL:n runkosarjaottelua urallaan pelanneen hyökkääjä Chris Stewartin kanssa.

Viimeksi NHL-kaukaloissa kaudella 2017-18 viilettänyt 31-vuotias kanadalainen pelasi viime kaudella Englannin liigan Nottingham Panthersin riveissä, joissa voimahyökkääjä iski 23 ottelussa tehot 6+7=13.

NHL-urallaan Coloradoa Avalanchea, St. Louis Bluesia, Minnesota Wildia, Buffalo Sabresiä, Anaheim Ducksia ja Calgary Flamesiä edustanut entinen 1. kierroksen varaus on takonut urallaan taalakaukaloissa 160 maalia ja 161 maalisyöttöä.

Testisopimus ei takaa Stewartille vielä varmaa pelipaikkaa alkavalla NHL-kaudella.