SK: NHL:n suomalaishyökkääjä ei viihdy haastatteluissa – myöntää löytäneensä toimivan taktiikan!

© Kuva: Getty Images

Montrealin ylpeyden Canadiensin riveissä kiekkohullussa jääkiekkokaupungissa leipänsä tienaava hyökkääjä Joel Armia myöntää kielitaidottomuuden tuottavan ongelmia haastattelutilanteissa, puhuuhan iso osa kaupungin asukkaista ja median edustajista pääkielenään ranskaa.

Mies kertoo Satakunnan Kansan haastattelussa saaneensa pysytellä taka-alalla toimittajalaumojen edessä noudattamalla toisen seuran suomalaishyökkääjän taktiikkaa.

– Aika hyvin olen pystynyt välttämään haastattelutilanteet ja olemaan omissa oloissani sivummalla, mies kertoo lehdelle ja myöntää toteuttavansa niin ikään ensimmäisen kautensa kanadalaisseurassa pelanneen nuoren Jesperi Kotkaniemen taktiikkaa. Kotkaniemen ohjeen mukaan toimittajat jättävät paremmin rauhaan, kun et sano näille juurikaan mitään.

– Kyllä ne tajuavat, ettei minua haastattelemalla saa hirveän hyvää tarinaa, Armia myöntää todeten samalla asiassa olevan myös muita positiiivisia puolia.

– Kun en ymmärrä yhtään ranskaa, en pysty niitä juttujakaan lukemaan. En toki niitä varmaan lukisi, vaikka ymmärtäisinkin, mies tokaisee.