Patrik Laineen NHL-seura Winnipeg Jets ei ole päässyt suomalaisen lisäksi vielä sopuun tulevasta sopimuksesta toisen hyökkäyksensä tähden Kyle Connorin kanssa.

Sen sijaan Andrew Coppin kohdalla sopimusneuvottelut saatiin viimein päätökseen, kun 25-vuotias syvyyshyökkääjä solmi välimiehen päätöksellä kahden vuoden ja 4,56 miljoonan dollarin arvoisen jatkosopimuksen seuran kanssa.

Viime kaudella 69 otteluun tehot 11+14=25 iskenyt Copp kuittaa tuoreesta sopimuksestaan 2,28 miljoonaa dollaria kaudessa ollen yhä sopimuksen jälkeen rajoitettu vapaa agentti (RFA). Mies haki seuralta alunperin tiettävästi 2,9 miljoonan taalan vuosikorvausta. Jets puolestaan oli tarjonnut tälle vain 1,5 miljoonan dollarin vuosipalkkaa.

Seuralla on palkkakatossaan yhä 17 miljoonaa dollaria vapaata tilaa Laineen ja Connorin tulevia sopimuksia varten.

Winnipeg Jets PR

@WpgJetsPR
TRANSACTION: F - Andrew Copp has been awarded a two-year contract with an AAV of $2.28 million by an independent arbitrator.