NHL-valmentaja perusteli uutta huippuhankintaansa – ”Tulossa uransa kultakaudelle”

© Kuva: Getty Images

Philadelphia Flyersin uusi päävalmentaja Alain Vigneault hehkuttaa amerikkalaista tähtisentteriä Kevin Hayesia täydelliseksi täsmähankinnaksi seuralleen.

Kuten kaikki NHL-joukkueet, on Flyerskin pyrkinyt vahvistamaan ja leventämään pelaajamateriaaliaan kesällä uuden kauden alla.

Philadelphialaiset ovat hankkineet riveihinsä muun muassa Matt Niskasen, Justin Braunin ja Hayesin kaltaisia pelimiehiä.

Hankintoja on tehty useampia, mutta yksi niistä oli ylitse muiden. Hayes sai lähes välittömästi seuraan saavuttuaan seitsemän vuoden mittaisen sopimuksen.

Vigneaultin mukaan kyseessä ei ollut suinkaan mikään äkkipikainen ratkaisu. 27-vuotias keskushyökkääjä oli juuri sitä, mitä Flyers kanadalaisluotsin mielestä kaipasi.

– Hän sopi juuri niihin laatikkoihin, joita haemme. Pidämme hänen koostaan. Pidämme hänen taidoistaan. Pidämme hänen 200 jalan pelistään. Pidämme hänen iästään, Flyers-valmentaja listasi NHL.comin haastattelussa.

– Hän on tulossa uransa kultakaudelle. Hän pelaa avainpaikalla keskushyökkääjänä. Mielestämme hän täydentää todellakin hyökkäysjoukkojamme, Vigneault ylisti.