Winnipeg Jetsin kauppaama tähtihyökkääjä ei aikeissa allekirjoittaa jatkosopimusta uuden seuransa kanssa?

© Kuva: Getty Images

Winnipeg Jets kauppasi kesäkuun alussa aiemmin siirtotakarajalla hankkimansa keskushyökkääjä Kevin Hayesin Philadelphia Flyersiin vaihdossa 5. kierroksen varausvuoroon.

Flyers kaavailee isokokoisesta Hayesistä itselleen viimeistä palasta sentteriosastolleen, joskaan osapuolten neuvottelut jatkosopimuksesta eivät tiettävästi ole sujuneet aivan muitta mutkitta.

New York Rangersin riveissä varsin päteväksi pistelingoksi kehittynyt Hayes yritetään Flyersin seurajohdon toimesta saada paikan päälle Philadelphiaan, jossa tämä voisi tutustua seuran tiloihin sekä sen ihmisiin. Miestä itseään kiehtonee tiettävästi kuitenkin enemmän mahdollisuus testauttaa heinäkuun alussa avautuvat vapaat markkinat ensimmäistä kertaa NHL-urallaan.

NHL-toimittaja Dave Isaac kertoo Flyersin pitävän juhannuksena järjestettävää varaustilaisuutta ehdottomana takarajana Hayesin päätökselle siitä, allekirjoittaako 27-vuotias, päättyneellä kaudella 71 ottelussa 55 tehopistettä mättänyt sentterijätti sopimuksen ”Phillyyn” vai jatkuuko miehen matka suoraan UFA-markkinoille.

LUE MYÖS: Kova arvio! Patrik Laineelle luvassa kymmenien miljoonien arvoinen jatkosopimus?