Anaheim Ducksin solmima jatkosopimus konkarimaalivahti Ryan Millerin kanssa saattoi samalla olla sinetti Ilveksen viime kevään sensaatiovahti Lukas Dostalin paluulle tamperelaisseuraan myös tulevaksi kaudeksi.

18-vuotias tshekkiveskari allekirjoitti toukokuun alussa Ducksin kanssa kolmivuotisen NHL-tulokassopimuksen, mutta tie taalakaukaloihin vaikuttaisi nyt olevan tukossa.

Kalifornialaisseuran ykkösvalinta tolppien väliin on jo pitkään ollut John Gibson, ja 38-vuotias Miller lienee myös tulevalla sesongilla hänen varamiehensä.

Dostal totesi jo kesäkuun alussa palaavansa tulevaksi sesongiksi Tampereelle, mikäli NHL-paikkaa ei vielä tässä vaiheessa irtoa.

Helmikuun alussa Ilvekseen saapunut vahti pelasi loppukauden aikana kymmenen runkosarjaottelua torjuntaprosentilla 92,17 ja seitsemän pudotuspeliottelua torjuntaprosentilla 90,73. Nuorukainen nousi otteillaan ja persoonallaan tupsukorvien kannattajien suureksi suosikiksi.