Tampereen Ilves tiedotti nettisivuillaan, että Lukas Dostal ja Topias Haapanen jatkavat joukkueessa vastaisuudessakin.

Kevätkauden joukkueessa pelannut ja toukokuussa Anaheim Ducksin kanssa kolmivuotisen NHL-sopimuksen tehnyt 18-vuotias tsekkivahti Dostal jatkaa joukkueessa, mikäli paikka Anaheim Ducksin NHL-joukkueessa ei aukea vielä tulevalla kaudella.

Kesken kauden Ilvekseen tullut vahti pelasi loppukauden aikana kymmenen runkosarjaottelua torjuntaprosentilla 92,17 ja seitsemän pudotuspeliottelua torjuntaprosentilla 90,73.

– Tavoitteeni on pelata NHL:ssä. Tehtyäni sopimuksen Anaheimin kanssa, unelmani on askeleen lähempänä, mutta mikäli NHL-paikka ei vielä ensi kaudella aukea, palaan mielelläni Ilvekseen, sillä tiedän, että se on minulle paras paikka kehittyä pelaajana. Ilves antoi minulle aidon mahdollisuuden miesten tasolla, mitä arvostan valtavasti, lupaus sanoi.

21-vuotiaan hyökkääjä Haapasen kanssa joukkue solmi 2+1-vuotisen jatkosopimuksen.

– Haapasen halusimme kiinnittää jo tässä vaiheessa pidemmällä sopimuksella ja antaa hänelle työrauhan kehittyä ja harjoitella. Mahtavaa, että oma kasvattimme näki asian samalla tavalla ja halusi sitoutua Ilvekseen. Odotamme, että Topias ottaa ensi kaudella taas askeleita eteenpäin, toimitusjohtaja Risto Jalo mietti.