Anaheim Ducks pisti sopimusasiansa kuntoon päivää ennen NHL-draftia. Seura julkisti jatkosopimukset maalivahti Ryan Millerin, puolustaja Korbinian Holzerin ja keskushyökkääjä Derek Grantin kanssa.

Miller on yksi kaikkien aikojen yhdysvaltalaismaalivahdeista. Hänellä on jenkkivahdeista eniten voittoja NHL:ssä ja toiseksi eniten nollapelejä. 38-vuotiaan maalivahtikonkarin sopimus on yksivuotinen ja hinnaltaan 1,125 miljoonaa dollaria.

Saksalaispuolustaja Korbinian Holtzer pelasi viime kaudella 22 ottelua NHL:ssä. Hän viimeisteli niissä tehot 1+3. Tuore sopimus on yksivuotinen ja oikeuttaa Holzerin 850 000 dollarin vuosipalkkaan.

Derek Grant kaupattiin kesken viime kauden Anaheimiin Pittsburgh Penguinsista. Hän tehtaili 31 ottelussa ankkapaidassa tehot 2+7=9. Hänenkin jatkosopimuksensa on yksivuotinen ja palkaltaan 850 000 dollaria.