Selkävamma päättää pitkäaikaisen NHL-kapteenin uran: ”Vaikeinta on tajuta, että unelma mestaruudesta on mennyttä”

© Kuva: Getty Images
TÄNÄÄN: Näe NHL pelit livenä!

NHL on taas käynnissä ja jäljellä ovat enää ratkaisupelit! Viaplay näyttää kaikki loppukauden ottelut suorina lähetyksinä! Tilaa nyt ilman sitoutumispakkoa.
NAPPAA TARJOUS

Yli 700 NHL:n runkosarjaottelua New York Rangersin ja Tampa Bay Lightningin paidassa pelanneen laitahyökkääjä Ryan Callahanin ura pelaajana on ohi.

Pitkään Rangersin kapteenina toiminut 34-vuotias jenkkitähti kärsii pahasta selkävammasta, minkä vuoksi lääkärit ovat kehottaneet miestä keskittymään jatkossa pelaamisen sijaan itsensä kuntouttamiseen loppuelämää silmällä pitäen.

– Selkävamman suhteen ei valitettavasti näytä olevan mitään tehtävissä. Pelasin koko kauden kipujen kanssa. En usko, että se paranisi edes vaikka olisin vuoden pelaamatta. Halusin voittaa mestaruuden. On vaikeinta sisäistää se tosiasia, että unelma siitä on todennäköisesti nyt mennyttä. Loppupeleissä sinun on kuitenkin ajateltava myös perhettäsi ja elämääsi kiekkouran jälkeen, Callahan kirjoitti.

Callahan on pelannut urallaan 757 runkosarjaottelua iskien niissä 386 (186+200) tehopistettä. Mies toimi viimeisen viiden kauden ajan Tampa Bayn varakapteenina, joskin loukkaantumiset pilasivat ison osan myös miehen viimeisistä pelivuosista. Lightning aikoo siirtää Callahanin 5,8 miljoonan taalan vuosisopimuksineen pitkäaikaisloukkaantuneiden listalle.

LUE MYÖS: Hurja huhu: Kasperi Kapanen siirtymässä isänsä vanhaan seuraan!

TÄNÄÄN: Näe NHL pelit livenä!

NHL on taas käynnissä ja jäljellä ovat enää ratkaisupelit! Viaplay näyttää kaikki loppukauden ottelut suorina lähetyksinä! Tilaa nyt ilman sitoutumispakkoa.
NAPPAA TARJOUS