Oulun Kärpissä kuluneella kaudella kiekkoillut Oskar Osala vaihtaa seuraa ensi kaudeksi.

Kokenut hyökkääjä julkaisi maanantaina Instagram-tilillään kuvan ja viestin, joka vaikuttaa jäähyväisiltä. Osala ehti pelaamaan Kärpissä 29 runkosarjaottelua sekä 13 pudotuspeliottelua. Oululaisseuran kausi päättyi SM-hopeaan.

– Kiitos Kärpät upeasta kaudesta. Hieno organisaatio ja oli upeaa tuntea, kuinka koko Pohjois-Suomi oli puolellamme. Emme saaneet tällä kertaa palkintoa, mutta hävisimme loistavalle joukkueelle. Onnittelut HPK!

– Kiitos kaikille valmentajille, henkilökunnalle ja pelaajille. En ole koskaan ollut joukkueessa, jossa kaikki olisivat noin sitoutuneita ja ammattimaisia. Kiitos, että sain olla osana sitä, Osala kirjoitti.

Voit katsoa Osalan julkaisun alta tai täältä.

LUE MYÖS: MTV Urheilu: Mikko Rantanen esiintyi pudotuspeleissä loukkaantuneena – ”Jäin junan alle”

LUE MYÖS: Uusi osoite selvillä! Liiga-seura menettää tähtihyökkääjänsä ulkomaille

LUE MYÖS: Liiga-seuran 15-vuotiaan superlupauksen ura kovassa nosteessa – harjoittelee jo nyt edustusjoukkueen mukana!

LUE MYÖS: Kärpät räväytti kovan hankinnan tiskiin – haaviin tarttui kilpailijan maajoukkuepuolustaja

LUE MYÖS: Kova kiinnitys! Pelicans kaappasi kokeneen Leijonat-puolustajan – voittanut MM-kultaa