Kärpät räväytti kovan hankinnan tiskiin – haaviin tarttui kilpailijan maajoukkuepuolustaja

© Kuva: Juha Tamminen
Laittaako Vegas Chicagon siltaan? Ota tipsi talteen ja käytä tarjous hyväksesi!

Oulun Kärpät on tehnyt kovan luokan pelaajahankinnan.

Oululaisseura tiedottaa verkkosivuillaan, että se on päässyt yksivuotiseen sopimukseen puolustaja Jakub Krejcikin kanssa. 27-vuotias tshekkipuolustaja edusti kuluneella kaudella Rauman Lukkoa. 55 ottelussa hän saalisti 24 (5+19) tehopistettä.

– Teemu Kivihalmeen ja Jani Hakanpään lähtöjen myötä halusimme löytää tilalle dynaamisen puolustajan, joka pystyy pelaamaan isoja minuutteja vastuullisessa roolissa. Jakub on pelannut neljät MM-kisat Tsekin maajoukkueessa, mikä kertoo omalta osaltaan siitä, minkälainen pelaaja hän on, Kärppien urheilutoimenjohtaja Harri Aho hehkuttaa seuran verkkosivuilla.

Laittaako Vegas Chicagon siltaan? Ota tipsi talteen ja käytä tarjous hyväksesi!