New York Rangers on luopumassa vielä ennen ensi kauden alkua kahdesta kokeneesta hyökkääjästään, Chris Kreiderista sekä Jimmy Veseystä, kertoo arvostettu NHL-toimittaja Bob McKenzie.

28-vuotias Kreider on pelannut seurassa koko vuonna 2011 alkaneen NHL-uransa iskien 460 runkosarjaottelussa 271 tehopistettä. 4,6 miljoonaa taalaa kaudessa tienaavan Kreiderin sopimus umpeutuu ensi kauden jälkeen. 79 ottelussa 52 tehopistettä viime kaudella iskenyt laitahyökkääjä on jäämässä Rangersin uudelleenrakennuksen uhriksi.

26-vuotias Vesey puolestaan ei ole vastannut suuriin odotuksiinsa Manhattanilla. Reilut 2,2 miljoonaa taalaa kaudesta kuittaava isokokoinen hyökkääjä ollaankin tiettävästi kauppaamassa tämän vuoden 1. kierroksen varauksen Kaapo Kakon sekä viime vuoden kärkivaraus Vitali Kravtsovin alta Rangers-kokoonpanosta.

LUE MYÖS: New York Rangers -pomo heti ongelmissa Kaapo Kakon nimen kanssa: ”Jack Hughes olisi ollut helpompi”