NHL:n suomalaisseura jatkosopimukseen nuoren tehopakkinsa kanssa – tuplasi vanhan palkkansa

© Kuva: Getty Images
Ässät - Tappara keskiviikkona! Hyödynnä vihje ja lunasta talletusbonus!

Montreal Canadiens on tehnyt kolmevuotisen jatkosopimuksen Brett Kulakin kanssa. Uusi sopimus oikeuttaa 25-vuotiaan puolustajan 1,85 miljoonan dollarin vuosipalkkaan.

Kulak teki viime kaudella todellisen läpimurtonsa NHL:ään. Hän joutui käväisemään myös farmissa, mutta isojen valojen alla kanadalaispakki näytti pystyvänsä tehoihin. Hän pelasi viime kaudella NHL:ssä 57 ottelua ja teki niissä tehot 6+11=17. Farmissa hän ehti pelata 19 ottelua tehoilla 3+8=11.

Aiemmin Kulak sai kaudesta palkkaa 0,9 miljoonaa dollaria, joten uusi sopimus tuplasi hänen tulonsa. Kanadalaispakki on alunperin Calgary Flamesin varaus kesältä 2012. Montrealiin hän siirtyi vasta täksi kaudeksi.

Montreal tunnetaan yhtenä NHL:n suomalaisimmista seuroista. Menneellä kaudella joukkueessa pelasi neljä suomalaista: hyökkäyksessä viilettivät Jesperi Kotkaniemi, Artturi Lehkonen sekä Joel Armia ja kakkosmaalivahtina toimi Antti Niemi.

Ässät - Tappara keskiviikkona! Hyödynnä vihje ja lunasta talletusbonus!