Rauman Lukko vahvisti keskiviikkona kaksi jo maaliskuussa huhuiltua siirtoa, kun se ilmoitti tällä kaudella Ruotsin SHL:n sekä Mestareiden liigan voittoa juhlineiden Pathrik ja Ponthus Westerholmin tulosta seuraan.

27-vuotiaat kaksoset saapuvat Raumalle vuoden mittaisilla sopimuksilla. Veljeksistä Pathrik pelaa sentterinä ja oikealta laukova Ponthus laitahyökkääjänä.

Pathrik kasasi viime kaudella 51 runkosarjan ottelussa 27 pistettä ja Ponthus 52 ottelussa 20 pistettä.

– Saamme joukkueeseen todelliset ammattipelaajat, jotka ovat pelanneet SHL:ssa erinomaisella tasolla huippujoukkueessa. Pitää nyt muistaa, että puhumme aivan SHL:n huippuorganisaatiosta, joka voitti jääkiekon mestareiden liigan ja Ruotsin mestaruuden. Veljekset olivat siellä merkittävässä roolissa, urheilujohtaja Kalle Sahlstedt hehkuttaa seuran tiedotteessa.

– Odotamme heidän ottavan kärkipelaajien roolin. Mikä parasta, niin tiedämme todella tarkkaan millaisia persoonia he ovat. He elävät jääkiekkoa ja ovat huippu-urheilijoita. Lisäksi vielä huipputyyppejä ja tiedämme, että he tulevat sopeutumaan todella nopeasti joukkueeseen. Siinä mielessä voimme olla luottavaisin mielin, Sahlstedt jatkaa.

LUE MYÖS: HPK menettää puolustajan NHL:ään! IL: Sopimus Pittsburgh Penguinsiin allekirjoitusta vaille valmis