Liiga-legenda Eric Perrin jätti jäähyväiset Suomelle – katso suosikkipelaajan videotervehdys!

© Kuva: Juha Tamminen

Pitkän Liiga-uran tehnyt kanadalaishyökkääjä Eric Perrin jättää viikonloppuna jäähyväiset Suomelle.

Miehen pitkäaikaisin seura JYP julkaisi Perrinin jäähyväisvideon Twitter-tilillään perjantaina. Videolla 643 Liigan runkosarjaottelua tehoin 189+343=532 pelannut 43-vuotias legenda kiittää kaikkia fanejaan ja lähettää suomalaisille hyvän kesän toivotuksensa.

Urallaan Stanley Cupin sekä SM-kultaa voittanut Perrin päätti uransa tähän kauteen. Kaudella 2000-01 Suomessa debytoinut Perrin edusti Liiga-uransa alussa myös Helsingin Jokereita, Porin Ässiä sekä Hämeenlinnan Pallokerhoa. JYP-visiittiensä välissä kanadalainen pelasi kolmen kauden ajan myös Turun Palloseurassa.

Katso Perrinin jäähyväisvideo alta: