Kanadalaismedia: nämä seitsemän NHL-seuraa tuijottavat palkkakattohelvetin liekkeihin

© Kuva: Getty Images
Liiga alkaa torstaina! Lyö vetoa ja kuittaa talletusbonus!

NHL:ssä vanha sanonta pitää paikkansa: halpaa ei saa hyvällä. Kalliiden vapaiden agenttien haaliminen on hienoa, kun lähdetään taistelemaan menestyksestä, mutta kun menestystä ei tulekaan, niin vahvistukset eivät näytä enää niin hyviltä ideoilta.

Kanadalainen urheilumediajätti Sportsnet listasi seitsemän NHL-seuraa, jotka taistelevat valtavien palkkakatto-ongelmien kanssa. Toisilla näistä seuroista oli tälläkin kaudella realistiset saumat voittaa Stanley Cup, mutta osa ei päässyt edes pudotuspeleihin.

Voit katsoa seurat ja niiden tilan palkkakatossa alta. Luvut voivat kuulostaa suurilta, mutta monella joukkueella pitäisi ilmoitetulla dollarimäärällä saada jopa kolme tähtipelaajaa kiinnitettyä jatkosopimuksiin.

  1. Vegas Golden Knights, 0 miljoonaa
  2. Pittsburgh Penguins, 3,9 miljoonaa
  3. Tampa Bay Lightning, 8,6 miljoonaa
  4. Toronto Maple Leafs, 8,8 miljoonaa
  5. Anaheim Ducks, 9,1 miljoonaa
  6. Washington Capitals, 10,1 miljoonaa
  7. Edmonton Oilers, 10,1 miljoonaa
Liiga alkaa torstaina! Lyö vetoa ja kuittaa talletusbonus!